Υπηρεσίες Διανομής Εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα φορτηγά έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες για κάθε πελάτη. Όλα μας τα αυτοκίνητα διαθέτουν παλετοφόρα και υδραυλικές πόρτες επιτρέποντας έτσι τη φόρτωση και εκφόρτωση κάθε ειδών εμπορευμάτων ακόμα και αυτών με μεγάλο όγκο και βάρος. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή των εμπορευμάτων, τα οποία βρίσκονται είτε σε δέμα είτε σε παλέτα, τα μεταφέρουμε στην αποθήκη μας όπου υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για την παραμονή τους, και στη συνέχεια τα αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η μεταφορική μας εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Τα βασικά στοιχεία που προσφέρουμε είναι τα εξής:
• Παραλαβή από τον χώρο σας ή παράδοση στην αποθήκη μας.
• Παράδοση του προϊόντος σε κατάστημα, σπίτι ή παραλαβή από την αποθήκη μας
Αυθημερόν παράδοση
• Παρακολούθηση αποστολής με εξελιγμένο λογισμικό
• Αποστολή του προϊόντος σε όλη την Ελλάδα
Ασφάλιση του πακέτου
• Φύλαξη του αντικειμένου στην αποθήκη μας
• Εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη
Εκτός από τις μεταφορές δεμάτων η εταιρεία μας αναλαμβάνει και υπηρεσίες logistics. To logistics αναφέρεται σε όλες τις απαραίτητες εργασίες που αφορούν τις διαδικασίες της προμήθειας, αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων. Περιλαμβάνει δηλαδή τον σχεδιασμό, τη διαχείριση, το συντονισμό και τη συνεργασία με προμηθευτές ή μεσάζοντες. Ουσιαστικά η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ενοποιήσει τις προμήθειες, τον σχεδιασμό, την αποθήκευση, τη συσκευασία και τη μεταφορά προς τα σημεία πώλησης των αγαθών μιας τρίτης εταιρείας. Χρησιμοποιώντας την εταιρεία μας για να κάνετε logistics ουσιαστικά εξοικονομείτε χρήματα, κόπο και χρόνο ενώ παράλληλα αυξάνετε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σήμερα πολλές μεγάλες εταιρείες προτιμούν να απαλλαγούν από την πολύπλοκη αυτή διαδικασία και την αναθέτουν στη δική μας μεταφορική εταιρεία.
Αναλαμβάνουμε μεταφορές όλων των ειδών εμπορευμάτων αλλά και τροφίμων. Το μέγεθος του εμπορεύματος δεν είναι πρόβλημα μιας και αναλαμβάνουμε την μεταφορά ογκωδών εμπορευμάτων. Η συσκευασία μπορεί να είναι είτε σε χαρτοκιβώτιο είτε σε παλέτα ή σε οποιαδήποτε άλλο.
Η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες, οικονομικότερες και πιο ασφαλείς μεταφορές και διανομές προϊόντων, δεμάτων, τροφίμων και παλετών στον ελλαδικό χώρο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακρόχρονης συνεργασίας με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην γρήγορη και άμεση εξυπηρέτησή τους. Όλες μας οι διανομές γίνονται χωρίς απώλειες, φθορές ή ζημιές στα εμπορεύματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;