Συσκευασίες

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία. Για την καλύτερη μεταφορά τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η συσκευασία των αντικειμένων. Γι’ αυτό όλα τα αντικείμενα και τα υπάρχοντα συσκευάζονται σε ειδικά αμπαλάζ και υλικά συσκευασίας με τη μέγιστη προσοχή και ασφάλεια.
Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αντικείμενα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Όπως μουσικά όργανα, καθώς και ευαίσθητα έπιπλα, όπως αντίκες ή κάθε είδους έργο τέχνης και πίνακες ζωγραφικής. Η εταιρεία μας εγγυάται την ασφαλή μεταφορά όλων αυτών των αντικειμένων και μεταχειρίζεται με τη δέουσα φροντίδα όλα τα εύθραυστα υπάρχοντά σας. Στο τέλος της μετακόμισης εσείς παραλαμβάνεται τα αντικείμενα σας στην αρχική τους κατάσταση, καθαρά και χωρίς καμία ζημιά όπως ακριβώς εγγυόμαστε κάθε φορά.
Για τη συσκευασία των αντικειμένων σας το προσωπικό μας έχει φροντίσει να έχει τις κατάλληλες ποσότητες για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. καθώς η εταιρεία μας παρέχει όλα τα απαραίτητα υλικά. Από ταινίες συσκευασίας, ειδικά πακέταχαρτοκιβώτια μέχρι και όλα τα αμπαλάζ.
Η κλίμακα των τιμών κυμαίνεται από το φθηνό έως το οικονομικό ενώ η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι πάντα η καλύτερη. Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να διευθετήσει την κάθε σας επιθυμία και ανάγκη για τη μετακόμισή σας με το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μέγιστη ασφάλεια.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;