Μεταφορά οικοσκευών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα όσα είναι απαραίτητα για την μετακόμιση των οικοσκευών σας. Το πιο σημαντικό σημείο της μετακόμισης για να κυλήσουν όλα ομαλά και όπως τα έχετε σκεφτεί είναι το αμπαλάρισμα όλων των πραγμάτων σας.
Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που είναι πολλές φορές φορτισμένη από συναισθήματα καθώς και αρκετό άγχος. Για να σας απαλλάξουμε από αυτή την όχι και τόσο ευχάριστη διαδικασία το τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσύνδεση όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων, θερμοσίφωνα, ψυγείο, εντοιχισμένες κουζίνες και φούρνους τα οποία είναι δύσκολο να γίνει απεγκατάσταση και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να μην καταστραφούν. Αφού οι οικοσκευές σας μεταφερθούν στο νέο σας σπίτι ακολουθεί εγκατάσταση αυτών από το έμπειρο προσωπικό μας στη θέση που θα τους υποδείξετε εσείς.
Τα εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενα όπως διακοσμητικά, κρυστάλλινα βάζα, πίνακες, πιάτα, ποτήρια κ.α. συσκευάζονται με ειδικά προστατευτικά υλικά όπως αεροπλάστ και αεροχάρτ και στην συνέχεια τοποθετούνται με πολύ προσοχή σε χαρτοκιβώτια τα οποία περιέχουν ειδικά υλικά συσκευασίας για να μην σπάσουν.
Αυτό που ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλους κατά τη μεταφορά οικοσκευής είναι η μεταφορά των ρούχων. Τα ρούχα, ιδίως μιας ολόκληρης οικογένειας είναι πολλά και πολλά από αυτά πρέπει να μεταφερθούν με προσοχή. Για όλα αυτά είναι και πάλι εδώ το έμπειρο προσωπικό μας που πολύ γρήγορα θα αναλάβει και θα βγάλει εις πέρας και αυτή τη δουλειά. Διαθέτουμε ειδικές κούτες ντουλάπες στις οποίες τα ρούχα κρεμιούνται και μεταφέρονται ακριβώς όπως υπήρχαν στην ντουλάπα σας έτοιμα να τα φορέσετε.
Μετά από την πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία έρχεται στον χώρος ειδικός για την πρώτη εκτίμηση για το κόστος της μεταφοράς. Στη συνέχεια προχωράμε στην αποσύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών και την αποσυναρμολόγηση των επίπλων (κρεβάτια, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες). Όταν όλα είναι έτοιμα προχωράμε στη συσκευασία τους και στη συνέχεια στη μεταφορά τους στην νέα σας κατοικία. Εκεί αφού αποσυσκευαστούν οι οικοσκευές σας γίνεται η συναρμολόγηση των επίπλων και η σύνδεση των συσκευών στις καινούργιες τους θέσεις.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;