Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας. Η μεταφορά και η μετακόμιση αντικειμένων είναι μια δύσκολη διαδικασία η οποία χρειάζεται επιμονή, υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές και τα υπόλοιπα αντικείμενά σας να μεταφερθούν και να παραδοθούν ακριβώς όπως τα παραλάβαμε και να μην πάθουν ζημιές. Για αυτό θα πρέπει πάντα να προτιμάτε μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των μετακομίσεων.
Το πρώτο βήμα για μια μετακόμιση είναι να συσκευαστούν σωστά τα αντικείμενα σας. Το αμπαλάζ πρέπει να γίνεται σωστά ώστε να αποφευχθούν οποιεσδήποτε φθορές κατά την μεταφορά τους. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη συσκευασία όλων των αντικειμένων σας, χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Πολλές φορές στα προς μετακόμιση σπίτια δεν υπάρχει ασανσέρ / ανελκυστήρας ή τα αντικείμενα είναι ογκώδη και δεν χωράνε. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται χρήση ανυψωτικού μηχανήματος το οποίο διευκολύνει κατά πολύ ολόκληρη την διαδικασία, καθώς μειώνει και τον χρόνο της μετακόμισης. Τα αντικείμενά σας έρχονται κατευθείαν στον όροφο που επιθυμείτε μέσω της πόρτας του μπαλκονιού σας. Επειδή πολλές φορές η μετακόμιση πρέπει να γίνει κάτω από περιορισμένο χρόνο και πριν μπορέσετε να τα οργανώσετε όλα στην εντέλεια, η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα  αποθήκευσης των αντικειμένων σας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί μέχρι ο νέος σας χώρος να είναι έτοιμος για εσάς.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;