Αποθηκεύσεις

Η επιχείρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε κάθε είδους αντικείμενα για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Οι αποθηκεύσεις πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς χρονοτριβή, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας.
Η εταιρία μας σας παρέχει γραπτή εγγύηση ασφάλειας για όλα τα αντικείμενα που θα εμπιστευθείτε στις αποθήκες μας. Για την συσκευασία και το πακετάρισμα χρησιμοποιούνται υλικά ανθεκτικά σε κραδασμούς και χτυπήματα. Για ειδικές μεταφορές διαθέτουμε ξύλινα κιβώτια τα οποία αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των αντικειμένων σας.
Οι αποθήκες μας διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας ενώ τα αντικείμενα δεν επηρεάζονται από τις κλιματολογικές συνθήκες όπως η υγρασία. Επίσης τα αντικείμενα σας φυλάσσονται από εταιρία security 24ώρες το 24ωρο. Τα οχήματα μας, τα ανυψωτικά μηχανήματα και τα οχήματα μεταφοράς Κλαρκ αποτελούν εγγύηση για την μεταφορά των αντικειμένων σας εκτός και εντός της αποθήκης.
Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε εσπευσμένες μετακομίσεις με αποτέλεσμα οικοσκευές, ρουχισμός και άλλα αντικείμενα να μην έχουν βρει ακόμα το μέρος στο οποίο θα μεταφερθούν. Η εταιρία μας προχωράει άμεσα στο αμπαλάζ και το πακετάρισμα των πραγμάτων σας για μεταφορά στις αποθήκες μας προσφέροντας παράλληλα πολύ χαμηλές τιμές.
Η εταιρία μας σας προσφέρει γραπτή εγγύηση για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των αντικειμένων σας για όσο καιρό φιλοξενούνται στις αποθήκες μας.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;