Ανυψωτικά Μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδόν σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων που οι ανυψώσεις αυτές γίνονται με τα ειδικά ανυψωτικά. Οι γερανοί, τα περονοφόρα και τα φορτηγά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη μεταφοράς αυτών των αντικειμένων μειώνοντας εντελώς τις πιθανότητες φθοράς ή απώλειας παρέχοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη ασφάλεια. Ηλεκτρικές συσκευές μεγάλου όγκου, υπερμεγέθη έπιπλα, διάφορα ογκώδη αντικείμενα, μουσικά όργανα όπως πιάνο ή διάφορα βαριά έργα τέχνης μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να μεταφερθούν με τη βοήθεια ενός ανυψωτικού μηχανήματος. Σε κάθε μετακόμιση ή μεταφορά χρησιμοποιούνται αυτά τα ειδικά μηχανήματα για ανυψώσεις και οι πλατφόρμες ώστε να καταστήσουν ασφαλή την κάθε μετακόμιση οποιουδήποτε αντικειμένου.
Η εταιρεία μας παρέχει και έγγραφη εγγύηση ασφάλειας σε κάθε μεταφορά. Η ενοικίαση του εξοπλισμού όπως για ανυψωτικά μηχανήματα ή γερανοφόρα είναι σε πολύ καλές τιμές και μάλιστα το προσωπικό μας είναι πολύ έμπειρο και κατάλληλα καταρτισμένο για τέτοιες μεταφορές.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;