Μεταφορές Εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.
Τα εμπορεύματα σας συσκευάζονται και αποθηκεύονται αναλόγως. Η εταιρεία μας διαθέτει μέσα κατάλληλα για κάθε μεταφορά, ειδικά μηχανήματά και σύγχρονα μέσα όπως ανυψωτικά μηχανήματα, ειδικά φορτηγά, Κλαρκ και τα κατάλληλα προγράμματα logistics. Όλοι οι άνθρωποι του συνεργείου μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να διεκπεραιώσουν με μεγάλη ασφάλεια την κάθε μεταφορά εμπορευμάτων.
Αν ενδιαφέρεστε για μια μεταφορά εμπορευμάτων και γενικά για οδικές μεταφορές, διανομή προϊόντων και αντικειμένων αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζι μας και να μας εξηγήσετε τις ανάγκες σας. Το προσωπικό μας θα σας δώσει τις αντίστοιχες πληροφορίες ετοιμάζοντας την πιο καλή προσφορά για εσάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά που επιθυμείτε σε όλο το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα.
Τα εμπορεύματα σας αποθηκεύονται στους κατάλληλους χώρους αποθήκευσης της εταιρείας μας πριν ξεκινήσει η μεταφορά και η διανομή με φορτηγό ενώ το προσωπικό μας αναλαμβάνει όλη τη διαχείριση της μεταφοράς. Οι άνθρωποι μας θα αναλάβουν όλη τη μεταφορά στο χώρο σας με μεγάλη ευκολία και ασφάλεια ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας .
Γνωρίζουμε πως η μεταφορά εμπορευμάτων είναι μια πολύ σημαντική εργασία για κάθε επαγγελματία για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής του, Γι’ αυτό και εμείς σεβόμαστε την βιωσιμότητα και τις ανάγκες της επιχείρησης και της εταιρικής σας ιδιότητας και πραγματοποιούμε με κάθε τρόπο τις μεταφορές σας στην ελληνική αγορά και στο οδικό δίκτυο παρέχοντάς σας το καλύτερο αποτέλεσμά.
Οι μεταφορές πραγματοποιούνται με σύγχρονα φορτηγά, το προσωπικό καθώς και ο εξοπλισμός μας μπορούν να οργανωθούν έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία με ασφάλεια και ποιότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;

Μετακόμιση σπιτιού

Η μεταφορική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης σπιτιών. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά ολόκληρου του παλιού σπιτιού σας στο νέο τόπο κατοικίας σας.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορές εμπορευμάτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά εμπορευμάτων καθώς και κάθε είδους προϊόντων και αντικείμενων με ασφάλεια ταχύτητα και οργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

Η μεταφορική μας εταιρεία έχοντας εμπειρία στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες και συνεργάτες που την εμπιστεύονται για κάθε μεταφορά…

Διαβάστε περισσότερα

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία μας γνωρίζει πολύ καλά πως τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι απαραίτητα για τις μεταφορές. Σχεδον σε κάθε μετακόμιση προκύπτει η ανάγκη ανυψώσεων βαρέων αντικειμένων…

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκευση οικοσκευών

Η επιχειρησή μας είναι από τις ελάχιστες μεταφορικές εταιρίες που αναλαμβάνει, εκτός από μετακομίσεις και ειδικές μεταφορές, την αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, εταιρικού εξοπλισμού κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες μετακομίσεων

Για να γίνει σωστά μια μετακόμιση και μια μεταφορά χρειάζεται σωστή οργάνωση, επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και φυσικά σωστή και κατάλληλη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε φορτηγό μετακόμισης;